Solarwatt

Solarwatt ontwikkelt en produceert al 30 jaar hoogwaardige zonne-energiesystemen in Europa zodat particulieren en bedrijven over eigen duurzame energie kunnen beschikken. Met haar innovatieve glas-glas panelen, sectorkoppeling en modulaire batterijsysteem draagt het bedrijf fundamenteel bij aan de autonome positie van de Europese zonne-energieproductie. Dat is des te meer van belang nu de vraag naar lokaal en duurzaam geproduceerde producten sterk stijgt.

In 30 jaar tijd is de greentech startup uit Dresden uitgegroeid tot een internationale onderneming met ruim 800 medewerkers in Europa. Solarwatt Managing Director Detlef Neuhaus is trots op die prestatie: “Wij hebben ons op fotovoltaïsch gebied ontwikkeld tot een van de marktleiders van Duitsland en Europa met een sterke positionering voor de toekomst.”

Het Premium Partner keurmerk

Solarwatt beschikt in Nederland en België over een netwerk van Premium Partners. Wat houdt het Solarwatt Premium Partner keurmerk precies in?

Onze Premium Partners zijn geselecteerd vanwege hun bewezen ervaring, vakmanschap en hoogwaardige service level. De Premium partners delen onze visie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Door te kiezen voor een Solarwatt Premium Partner, kies je voor een deskundige, betrouwbare en professionele aanbieder van zonne-energiesystemen.

Kort gezegd, bij een Solarwatt Premium Partner ben je in goede handen!