U kunt uw stroomrekening flink verlagen met gratis stroom van de zon. De zon wekt in één uur genoeg energie op om het leven van iedereen op aarde een heel jaar van energie te voorzien. Stel je voor dat je over zulke krachten zou beschikken. Het enige wat u daarvoor nodig heeft zijn zonnepanelen!

U overweegt zonnepanelen? Een persoonlijk en eerlijk advies. Wij Vinken-Zonnepanlen streven er naar om te zorgen dat u met zonnepanelen geheel kunt voorzien in uw eigen energiebehoefte, oftewel: de meter op 0 krijgen.

Maak vrijblijvend afspraak en ontvang een GRATIS offerte 

Hoe wij beginnen

Persoonlijke aandacht begint met een op maat gemaakte offerte! Aan de hand van super satellietbeelden, en met uw jaarlijks energieverbruik

Vervolgens gaan we alle beschikbare dakvlakken opmeten om te kijken hoeveel zonnepanelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. We bepalen aan de hand van de situatie en ligging van uw dak (meerdere dakvlakken, eventuele schaduwvorming) een passend omvormersysteem.

U ontvangt een passende offerte, indien akkoord kunnen we het systeem doorgaans al binnen aantal weken plaatsen. De installatie vindt in de meeste gevallen plaats in één of twee daggen, hierna kunt via een app uw eigen opgewekte groene stroom bekijken!