Maak kennis met Vinken-Zonnepanelen.

Wij werken met het hoogwaardige producten onder andere Solaredge en het Enphase Energy System, zonne-energie en software in één compleet pakket, zodat jij je eigen stroom kan opwekken, gebruiken. En dat allemaal via een slimme mobiele app te bekijken.

Naast een flinke besparing op de energierekening door zonnepanelen.

Zijn wij ook in te zetten op het gebied van thuis laadpalen. Wij werken altijd met 1 type laadpaal en dat is de Easee Home. Is intelligent en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aan. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet.

Over ons

Wij Vinken Zonnepanelen garanderen u uiterst vakkundige installaties met servicegericht onderhoud. Ons team is op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en adviseert u graag over het gebruik van de nieuwste technieken zoals Enphase en duurzame installaties.

Kiest u voor Vinken Zonnepanelen, dan garanderen wij u ook een persoonlijke aanpak want iedere situatie is anders. Verder bespreken we altijd eerst je wensen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en meten ook zorgvuldig de beschikbare dakvlakken op. 

 Verder kunt u rekenen op een scherpe prijs,  coöperatief contact en een probleemoplossende denkwijze, want 'gaat niet' bestaat niet bij Vinken Zonnepanelen. En dat laten we u maar al te graag zien!

Adresgegevens:

Vinken Zonnepanelen B.V.
Nieuwstraat 25
6099 AA BEEGDEN

 

Vinken-Zonnepanelen:

KVK-Nummer : 85685798

BTW-nummer : NL863707245B01

 

Contact gegevens:

Telefoon: +31 (0)613049371

Mail: info@vinken-zonnepanelen.nl

Vinken-Zonnepanelen werk samen met: