Een slimme en veilige lader voor thuis

Elektrisch rijden is de toekomst. Heb je een elektrische auto gekocht, of ben je van plan om dit te gaan doen? Dan heb je een thuislader nodig die jouw elektrische auto snel, slim en veilig kan laden. Investeren in een thuis oplaadpunt is dan ook een topinvestering.

 

Offerten aanvragen

 Wilt u graag een thuis laadpaal laten instaleren dan kunt u hier een gratis afspraak maken voor een offerten.

Vinken-Zonnepanelen werkt met Easee Home

Easee Home is intelligent en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aan. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet. U hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat bij u thuis beschikbaar is.

De Easee Laadpaal is leverbaar in 5 kleuren

Het merk Easee richt zich volledig op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van de laadpaal die zij aanbieden. Hierdoor krijg je als klant de best mogelijke oplaad ervaring met behoud van kwaliteit en functionaliteit.

Hoeveel kost een laadpaal thuis?

Als u een elektrische auto heeft of van plan bent om een aan te kopen, kunt u thuis een laadpaal laten installeren. Maar ik zie u al denken, wat kost een thuislaadpaal eigenlijk wel niet?

Tip: op onze blog vindt u wat een thuislaadpaal gemiddeld kost.